Vistas de página en total

lunes, 4 de mayo de 2015

Ja queda poc.

Ja portem uns quants mesos amb aquest projecte i s'està acostant el final juntament amb els exàmens finals de la universitat. 

Aquest penúltim dia la Gabriela ha estat malalta i espero que es recuperi aviat ja que li he estat preparant una escapada a Barcelona per tal de que conegui una mica aquesta ciutat tant bonica i que tant m'agrada en la qual mai ha estat. Crec que serà una bona excursió que espero que li aporti un bon record d'aquest projecte, i més concretament de mi. 

La última quedada que vam fer va ser fa dos caps de setmana. Vam anar amb altres mentors i mentorats de Palafrugell a la bolera ja que teníem entrades gratis gràcies a la Taisya. Els nens s’ho van passar molt bé i ens van donar una pallisa. La Gabriela va acabar guanyant i jo vaig quedar última, no era el meu dia jaja. Després vam pensar que estaria bé comprar menjar al supermercat per tal de menjar de manera més econòmica ja que alguns mentors ja van justets de diners. Un cop comprat el menjar vam anar a un parque de Platja d’Aro i ens ho vam menjar allà. Finalment ens vam animar i vam jugar tots junts al joc del mocador nois contra noies.
En definitiva, va ser una tarda molt divertida per part de tots.








Aquí deixo dos fotografies més de una quedada que vam fer a la fundació de Josep Pla amb la Gabriela i el seu germà Rafael i una quedada en la qual va venir amb mi a la peluqueria i la vam cuidar com una reina. És taaaaant presumida! 



No hay comentarios:

Publicar un comentario